Wednesday, April 04, 2007

BOWOWOW

17 comments:

katra said...

to Mate-BRAVO!!!
sem ponosna nate:)

Anonymous said...

Mate, jst tud ponosna nate in da bi blo čim več podobnih odločitev s strani "človeka", ki tone pod ruševinah svojih bedastih dejanj in ne vidi, da je potrebno mogoče le malo sočutja, da spremeni nekomu življenje iz "pasjega" v hmmm...življenje...!
Lp., T.

Anonymous said...

včeri sm te vidla...v mestu..
Madonca.Pa sm že mislna da sm se zresnla...ampak ne..luškan si...blazno blazno luškan :)

katra said...

@anonymous-za požret luškan!

Anonymous said...

ne sam res :)..pade v oči..markantna pojava

kaja jordan said...

Točno vem kako si se počutu, ko si stopu iz zavetišča, kr jz ko sm šla tle v Ljublajni, v Gmajnice po svojo muco Cilko sm bla tud čist v šoku... Tam jih gledaš, pa vsi te gledajo z unimi žalostnimi učkami in kr vse povrsti bi mel, sam veš, da jih ne moreš, če ne zarad drucga ker jih nimaš kam dat... No, ampak sm se pol že mal bolš počutla, ker sem eno žival pa le rešla! Tko, da vse kar lahko napišem je: RESPECT, da si se odloču za to.

Gregor Fidej said...

go mate go! you are the best! lepo je ko žival dobi poštenega lastnika in upam da se bosta dobro razumela:D

Anonymous said...

LUSTKANO... ;)

lp, sandra

Anonymous said...

> OTVORITVENA ZABAVA:
Datum: sreda, 11. 4.
Ura: 22.00
Kraj: Emonska klet
Vsebina: Zabava brez cigaretnega dima
O2 za vsakega je po uspešni seriji zabav brez cigaretnega dima v letih 2005 in 2006 letošnjo sezono začelo prav z otvoritveno zabavo Meseca sociale in zdravstva. Na zabavo so vabljeni tako kadilci in nekadilci, kot podporniki in ne-podporniki novega tobačnega zakona. Zabavala vas bo skupina Da Phenomena. Pester animacijski program z znanima Barovcema iz obeh generacij in bogate nagrade so le še večji razlog za obisk zabave. Prvič v življenju vam po zabavi ne bodo oblačila in lasje smrdeli po cigaretih, končno boste na zabavi lahko zadihali s polnimi pljuči. Pridite pogledat kakšne bodo zabave po sprejetju novega tobačnega zakona - nič manj žurerske in nič več smrdeče! <

Pismo, sem mislila, da bi šla pogledat, zdej pa ne vem al bi al ne, če ne smem med koncertom kadit. It is like fucking mission imposible! :)

Aja, pa čestitam za kužota. Pazi nanj! ;)

lp

B R O said...

Pa Irenca pozdravlja vse, ki jo poznajo ; )

Anonymous said...

všeč.

Anonymous said...

Sam tok... mops ne stane 300 € ampak prej 1000, tko da je res težko razumet, zakaj se folk več ne odloča za živali iz zavetišča. Jest sicer mam rodovniškega psa, priznam, in mi je najboljši pes na svetu, ampak naslednji pes, ki ga bom mela, bo pa zihr iz zavetišča. Mam pa že zdej tud enga najdenčka, ki sem mu ponudila streho nad glavo... tko da, zna bit mal problem, to vam lahko povem, pri takih psih, sploh če so odrasli, ker je vprašljiv karakter. Tale moj je kr mal moten, zarad vseh slabih izkušenj, ki jih je imel, in nikol ne vem kaj lahko pričakuješ od njega. Ampak ga mamo še vseen radi :)

Anonymous said...

najprej sem gledu kaj bo zdej to in pol si me s potezo čist raznežu! The best Matko! :)lp - rimc

Unknown said...

ma ko lepi pesek:))))mal je mojmu podoben:)))
kako mu bos dau ime?:)))

Anonymous said...

fido bo zihr. :)

mate, če smem: kdaj se začne v sredo koncert? rabim vedet, ker moram uskladit timing še z enim v gromki...

lp

Anonymous said...

Great respect - tud jst razmišljam o tej potezi.

Anonymous said...

o bad jz si pa mopsa želim... ;)
torej bo treba še mal premislt...