Monday, November 06, 2006

1. INTERVJU

Čao!
V petek 3. 11. je bil v Mariboru koncert skupine Little Axe v kateri igra eden mojih omiljenih muzičarjev ever Doug Wimbish.
Z njim sem naredil intervju, ki ga bom čez par dni tudi objavil(sam da zmontiram) do takrat pa fotka na kateri se od sreče svetim kot novi šiling.

8 comments:

Anonymous said...

ok, dala bom svoj komentar sem, ker je to najnovejše kar si napisu, sam se pa navezuje še na tvoje pisanje z naslovom "nemogoče privlači"... si reku, da morš bit spontan, evo ti spontanosti... no, uglavnem, jz tisto besedilo berem, pa še enkrat preberem, pa si rečem ne, ne, pa nnnnnnneeee, sej to ni to, sam k vseen mal upam da je in pol mal razmislm, vmes še vprašam frendico ali dve, če je to možno in če se jim zdi da je to, to, ker mene to vse prov prokleto spomne na novo mesto... ja?

kaja

Anonymous said...

kaj pa razlaga za ostale...da ne bomo čisti bebčki...

Anonymous said...

še enkrat ... ful lepe očke :)

B R O said...

Zelo nerad se vmešavam...ampak dejmo se držat teme, ki je v tem primeru.....eh sej piše nooo!?!?

Anonymous said...

če si pa lep. haha

Anonymous said...

Tak je to stari, karkoli napišeš, bodo že iskali globlje pomene, bla, bla, bla ... bog ne daj da bi se mogoče kdo kdaj pglobil v kak tekst, ker vsi mislijo da je to kr nekaj, ko pa napišeš karkol drugega pa si itak car, ker se vsi najdejo v tistih besedah. JEbiga, that's life. Sicer pa Doug itak raztura, sem bil na koncertu.

Anonymous said...

Dobra fotka in komaj čakam na intervju :)

Lp, mateja

pubec said...

svetiš se zato, ker se svetloba odbija od tebe. črnc jo pa več vpije kot odbije :) tak nekot je blo rečeno pr fiziki.